Hantverkare och byggservice

Äntligen har hantverkarna lämnat. Det här med byggservice, alltså samtidigt som det är otroligt bra så är det även jobbigt. Att han hantverkare som springer omkring här hemma hela dagarna, det blir ingen lugn och ro. Och även när de är utanför så tycker i alla fall jag att det är svårt att slappna av helt eftersom man vet att de kan rusa in genom dörren precis när som helst.

Vi hade hemma hantverkare från Lysekil Södra Hamnens Byggservice AB i Lysekil nu för vår byggservice och hade extra mycket att göra. Tänkte att när vi ändå höll på så var det lika bra att se till att göra allting direkt, därför såg vi till att både fixa fasaden och vardagsrummet samtidigt. Tänkte att om vi nu ändå ska renovera och ha hantverkare springandes runt i huset så kan vi likväl ha fler på samma gång än att de ska göra en sak och sen komma tillbaka efter en månad igen för att göra nästa. Nej, det kändes väldigt onödigt.

Tyckte om de på Lysekil Södra Hamnens Byggservice AB. Det var lite av en chansning att anlita dem först för hade aldrig ens hört talas om dem tidigare men de var väldigt bra, till och med bättre än vad jag hade trött. Ett litet men gediget byggföretag.