Fastighetsservice och dåliga hyresvärdar

Tror jag har haft väldigt tur med tidigare fastighetsägare. Innan så har de varit sådana som har tagit hand om trädgårdarna och allting sådant i god tid och det är först nu som det har blivit krångel med det. I min nya lägenhet, en hyresrätt i första hand, äntligen första hand, så har det blivit lite mer slarv. Verkar inte riktigt som att de orkar bry sig om att göra något åt det på egen hand så det blir istället så att jag har fått ta nödlösningen att få hit personal från Villastrands Hem och Hus Service AB i centrala Lidköping för fastighetsservice.

Eller jag och jag, det har inte varit problem i min lägenhet men i de allmänna lokalerna och eftersom det inte hände något med hyresvärden så fixade jag med Villastrands Hem och Hus Service AB med fastighetsservicen och sen får helt enkelt hyresvärden ta och betala det. Och nej, det är inte helt från ingenstans som jag har valt att göra det utan jag har faktiskt fått sagt till mig att jag kan göra så om det skulle behövas, för att hyresvärden har alldeles för mycket att göra för att klarar av att utföra det på egen hand.

Det jag behövde fastighetsservicen till var framförallt utomhus för fasaden som var så sliten och ful och detsamma med trapporna och allting där. Det behövdes tvättas och bytas ut hela och hållet och det var ingenting jag eller någon av oss boende hade klarat av att göra på egen hand ändå.